21 september 2005

Snörvel

Ojojoj, idag är det så förkylt så jag fick stanna hemma. Så vad lär man sej om en dag hemma framför dag-tv? Man lär sej att man inte behöver anstränga sej nånting om man ska uppfostra barn - lämna över det till Dr Phil med Bill Cosby som gäst. De vet allt liksom. En kille verkade vara på väg utför, men Cosby (eller dr Cosby som han numera tituleras) tog ett allvarligt, uppriktigt två-minuterssnack framför kamerorna och avslutade det med en uppmaning att krama sin mamma. Inte ett öga torrt, nu vet vi ju att han klarar sej. Cosby sa ju till honom.

Annat jag har lärt mej idag: Hon som spelar mamma till Greg i Dharma & Greg var även med i Falcon Crest, något som säkert alla redan vet utan jag som aldrig tittade på såporna när jag var liten. Numera inser jag vilken nutidshistoria jag missat.

Just nu lär jag mej om varför amerikanska män är otrogna i Oprah.

Förr fanns det något som hette UR-akademin på dagarna. Var tog det vägen? Man fick lära sej allt från att spela elgitarr till knyppling eller hur man använder hår till smycken, helt fantastiskt!

Nu väntar sängen och fjärrkontrollen, återkommer med ytterligare rapporter senare.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nr.1: Det är inte klokt att du inte vet det där om Falcon Crest-mamman!! Din barndom är till viss del förlorad.

Nr.2: UR-akademin finns och om man inte kan titta på en massa andra kanaler så inser man att det finns mycket rolig(?) bildning fortfarande på UR.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...