30 september 2005

Me - the gambler

Okej, poker var inte så kul som jag sa för ett tag sen. Igår blev min 30-årsdag firad i efterskott med en kväll på casinot featuring mat, genomgång av hur man spelar och lite marker att spela för. Maten var väldigt god, nån sorts wallenbergare på laxfärs tror jag med rårörda lingon och potatispuré. Och sockerärtor. Sällskapet var suvve, två gamla kompisar sen man knappt kunde prata rent. Men så var det det här med spelet. Me do not get. It. Man kan spela på låtsashästar. Tanken är (hon sa faktiskt det på genomgången) att man ska leva sej in i det, då blir det spännande liksom. Okej. Försökte. Det ÄR låtsashästar. Riktiga hästar luktar och är jättestora och mjuka liksom. Dom här hade en mankhöjd på högst fem centimeter. Jag går inte på den lätte...

Så vi provade en enarmad bandit som hette "Little Green Monster". Och vi vann! Vi pytsade i 50 gemensamma kronor och plötsligt hade vi 200! Tio minuter senare var dom borta.

Då gick vi till ett Black Jack-bord och där fick jag minsann en Black Jack och vann 1,5 gånger insatsen. Ändå fick jag inte den där kicken, det där suget efter mer. Däremot gav mej vinet vissa liknande känslor men dom kan man ju liksom, man vet vad som väntar. Så vi spelade en stund till och jag blev trött i bena. Kanske ska jag satsa på god mat och gott sällskap i fortsättningen.

Nu går jag på after work efter en hård arbetsvecka!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...