- Ägna en hel kväll åt att baka bullar. Kolla bara så att inte det smälta smöret och mjölken är för kall eller för varm, för då blir bullarna som tegelstenar ungefär.
- Packa in bullarna i påsar. Låt inte bullarna stå över natten utan packa dom i påsar så fort dom har svalnat. Annars blir dom som tegelstenar som är helt torra.
- Glöm inte bort att ta fram bullarna tidigare än när dom flesta har fikat färdigt. Annars är det liksom ingen idé att ägna en hel kväll åt att baka bullar, packa in dom i påsar och glädja sina kollegor.
Följer man dom här tre punkterna borde succén vara ett faktum.
//Vis av nya erfarenheter
3 kommentarer:
Hm, spännande... Hur gick det egentligen med bullbaket? Nyfiken!
Ska också testa det nästa gång... :/
Jag skulle lyckas missa på alla tre punkterna. Baka asäckliga hårda bullar och sen glömma dem. Kanske skulle vara lika bra. ;)
Skicka en kommentar